Hoofdgerechten.

Hoofdgerechten per persoon
Tongfilets of Grietfilets
    "Ostendaise"   - kreeftensaus met champignons
    "Dugleré"   - witte wijnsaus met sjalot en tomaat
    "Beurre blanc"   - blanke botersaus
€ 20,00
Visvidéévulling / Kabeljauwfilet met kreeftensaus (per kilo) € 22,50
Scampi / Kip Indiasa (zacht getomateerde roomsaus) (per kg) € 25,00
Parelhoenfilet of Fazantenfilet “Fine de Champagne”
met garnituur van witloof en boontjes
€ 20,00
Extra wintergarnituur € 3,50
Fatafolle met tongfilet, kabeljauw, scampi en krielaardappeltjes € 20,00
Ragout van hertekalf met wintergarnituur € 18,50
Eend à l'orange € 18,50
Kip-vol-au-vent met mousseline en grijze garnalen € 12,00
Vidée koekje € 0,95


Aanraders
Visfondue - Visgourmet
    Assortiment van fijne verse vis en schaaldieren
    koude en warme sausjes (visbouillon)
€ 22,50
Teppanyaki “japanse grill” van verse vis (zalm,...) p.p € 25,00


Diversen
Verse aardappelkroketten (per 20 stuks) € 5,00
Aardappelpuree (per kg) € 8,00
Aardappelgratin (per kg) € 3,00