Hoofdgerechten.

Hoofdgerechten per persoon
Tongfilets of Grietfilets
    "Ostendaise"   - kreeftensaus met champignons
    "Dugleré"   - witte wijnsaus met sjalot en tomaat
    "Beurre blanc"   - blanke botersaus
€ 20,00
Paling in’t groen (per kg) € 33,20
Visvidéévulling / Kabeljauwfilet met kreeftensaus (per kilo) € 20,00
Scampi / Kip Indiasa (zacht getomateerde roomsaus) (per kg) € 22,50
Parelhoenfilet of Fazantenfilet “Fine de Champagne”
met garnituur van witloof en boontjes
€ 18,50
Vispannetje met vier vissoorten € 15,00


Aanraders
Visfondue - Visgourmet
    Assortiment van fijne verse vis en schaaldieren
    koude en warme sausjes (visbouillon)
€ 22,00
Teppanyaki “japanse grill” van verse vis (zalm,...) p.p € 25,00


Diversen
Verse aardappelkroketten (per 35 stuks) € 8,00
Aardappelpuree (per kg) € 7,00