Verse vis
& traiteur

Ons aanbod

Bij vishandel-traiteur Vanzegbroeck hebt u de keuze uit een mooi aanbod dagverse vis. We hebben ook diverse kant-en-klare huisbereide visgerechten en salades. Wat u ook verkiest: kwaliteit staat altijd voorop.
 

Bekijk onze eindejaarsfolder hier

Aperitiefhapjes

Assortiment Zakouskis 12st. (zalm, kaas en vlees) “warm”
€ 9,00
Mini Garnaalkroketjes (20st. diepgevroren)
€ 30,00
Mini kaaskroketjes (20st. diepgevroren)
€ 16,00
Apero 'Deluxe' koud (10 st.)
€ 17,50
  • Grijze Noordzeegarnalen / selder / currydressing
  • Zoet-zure oosterse parels met kreeftenvlees
  • Gerookte forelmousse met Avruga kaviaar
Apero ‘Deluxe’ warm (6 st.)
€ 15,00

Loempia van kreeft en krab, Nobashi garnaal in filodeeg vergezeld van een zoet-zuur sausje

Terrines

Terrine van Sint-Jakobsvruchten (per kg)
€ 30,00
Fazantenpaté met ajuinkonfituur (per kg)
€ 22,00
Yoghurtdressing (bij ger.vis) (per 200ml)
€ 3,00
Foie-Gras met portogelatine (per kg)
€ 120,00

Soepen

Kreeftensoep (1l = 3 borden)
€ 15,00
Bretoense vissoep royale met groentjes (1l)
€ 15,00
Bouillabaisse met stukjes vis deluxe (1l)
€ 15,00

Onze traiteur diensten

Bij vishandel-traiteur Vanzegbroeck hebt u de keuze uit een mooi aanbod dagverse vis. We hebben ook diverse kant-en-klare huisbereide visgerechten en salades. Wat u ook verkiest: kwaliteit staat altijd voorop.

Geen zorgen, enkel genieten van verse vis

Bij vishandel-traiteur Vanzegbroeck hebt u de keuze uit een mooi aanbod dagverse vis. We hebben ook diverse kant-en-klare huisbereide visgerechten en salades. Wat u ook verkiest: kwaliteit staat altijd voorop.

In het weekend (van vrijdag tot zondag) kan u huisbereide koude en warme schotels bestellen. Voor onze traiteursdienst ontvangen we u bestelling graag één week op voorhand. In drukke periodes (kerst, Nieuwjaar, …) raden we u aan om tijdig te bestellen en de uiterste besteldata te respecteren. U vindt ze in de winkel en op deze website.

Wist je dat...

"Plezier en voldoening, krijgen wij uit het feit dat onze klanten komen vertellen over hun geslaagd diner. Hier halen wij onze zin om elke dag weer voor hen te koken tot de perfectie."

Frederick