Vier
generaties

Al 4 generaties lang visspecialist

Vishandel en traiteur Vanzegbroeck is een echt familiebedrijf. Het was de overgrootmoeder van huidig eigenaar Nico die van de liefde voor vis haar beroep maakte.

Overgrootmoeder Treske

“Mijn overgrootmoeder Treske had in de jaren 20 van de vorige eeuw verschillende viskramen op de vismarkt in Leuven. In die periode heeft ze ook samen met mijn overgrootvader Pierre een haringfabriek opgericht. Ze hadden destijds 150 mensen in dienst.

Wat later openden ze hun eigen viswinkel op de huidige locatie in Leuven. Ondertussen houdt mijn familie de winkel al vier generaties lang met veel liefde en toewijding open.”

De haring van overgrootvader Pierre

“We leggen de haringen nog steeds op volgens het recept van mijn overgrootvader Pierre. Zijn geheim? De vis maximaal 1 tot 3 weken opleggen. Hierdoor is de haring nog vast als je hem eet.”

De ambachtelijke garnaalkroketten van vader Danny

“Het is mijn vader aan wie we het recept voor onze populaire garnaalkroketten te danken hebben. Jaren met passie en liefde met de hand gerold door moeder Greet Vansteenbeeck. We leveren zowel aan groothandels, restaurants en zelfs andere viswinkels. Zijn unieke recept houden we uiteraard geheim!”

vanzegbroeck kroket 3 formaten