Verse vis
& traiteur

Ons aanbod

Bij vishandel-traiteur Vanzegbroeck hebt u de keuze uit een mooi aanbod dagverse vis. We hebben ook diverse kant-en-klare huisbereide visgerechten en salades. Wat u ook verkiest: kwaliteit staat altijd voorop.

Bites

Mini Garnaalkroketjes (20st. diepgevroren)
€ 24,00
Mini kaaskroketjes (20st. diepgevroren)
€ 16,00
Goujonettes van seizoensvis (400 gr. - diepgevroren)
€ 12,00
Apero 'Deluxe' koud (per stuk)
€ 2,00
  • Zoet-zure oosterse parels met kreeftenvlees
  • Vitello tonato
  • Tartaar van tomaat-garnaal
  • Gravlax met yoghurtdressing
  • Mi-cuit van tonijn met wakamé
Apero ‘Deluxe’ warm
€ 10,00 - 20,00
  • Loempia van kreeft en krab (10 st.) - 17,50 euro
  • Nobashi garnaal in filodeeg vergezeld van een zoet-zuur sausje (10 st.) - 20,00 euro
  • Bladerdeegje met garnaalvulling (12 st.) - 10,00 euro
Gemarineerde scampibrochette
€ 3,50
Huisgepaneerde inktvis (500 gr. - diepgevroren)
€ 15,00
Tartaar van Schotse zalm (120 gr. p.p.)
€ 7,00
Osietra 'Royal Belge' kaviaar (10 gr.)
€ 19,50
Osietra 'Royal Belge' kaviaar (30 gr.)
€ 49,00
Gold Label 'Royal Belge' kaviaar (10 gr)
€ 15,50

Onze traiteur diensten

Bij vishandel-traiteur Vanzegbroeck hebt u de keuze uit een mooi aanbod dagverse vis. We hebben ook diverse kant-en-klare huisbereide visgerechten en salades. Wat u ook verkiest: kwaliteit staat altijd voorop.

Geen zorgen, enkel genieten van verse vis

Bij vishandel-traiteur Vanzegbroeck hebt u de keuze uit een mooi aanbod dagverse vis. We hebben ook diverse kant-en-klare huisbereide visgerechten en salades. Wat u ook verkiest: kwaliteit staat altijd voorop.

In het weekend (van vrijdag tot zondag) kan u huisbereide koude en warme schotels bestellen. Voor onze traiteursdienst ontvangen we u bestelling graag één week op voorhand. In drukke periodes (kerst, Nieuwjaar, …) raden we u aan om tijdig te bestellen en de uiterste besteldata te respecteren. U vindt ze in de winkel en op deze website.

Wist je dat...

"Plezier en voldoening, krijgen wij uit het feit dat onze klanten komen vertellen over hun geslaagd diner. Hier halen wij onze zin om elke dag weer voor hen te koken tot de perfectie."

Frederick